gardeshsafar gardeshsafar .

gardeshsafar

آموزش گرفتن وقت سفارت آلمان

برای سفر به کشور آلمان شما عزیران باید مطلع باشید که سفارت آلمان دارای وقت های متععدی می باشد و شما باید در انتخاب آنها کامل آگاه باشید که در روند پرونده شما و سفر شما مشکلی پیش نیاید و مجموعه سفریتو رسالت خود میداند که این موارد را شفاف به شما عزیزان ارائه دهد. وقت‌های سفارت آلمان در ایران انواع مختلفی دارد که باید ابتدا با آموزش گرفتن وقت سفارت آلمان آشنا شوید، که از جمله آنها عبارت‌اند از:

وقت دانشجویی سفارت آلمان
وقت کاری سفارت آلمان
وقت تجاری سفارت آلمان
وقت توریستی سفارت آلمان
وقت پیوست سفارت آلمان
وقت تأیید مدارک سفارت آلمان
و دیگر موارد

شما با توجه به نوع سفری که قصد دارید داشته باشید باید مدارک و شرایط مورد نظر سفارت در نوع سفر خود را کامل تهیه نمایید.

توجه کنید که سفارت آلمان بر خلاف دیگر سفارت‌ها بعد از دادن مدارک به راحتی نمی‌توانید مدارکی که از قلم افتاده است را به دست آنها برسانید پس بهتر است قبل از اقدام برای دریافت وقت سفارت حتماً مدارک و شرایط کامل سفارت آلمان را مطالعه نمایید.

نکته بسیار مهمی که باید در گرفتن وقت سفارت آلمان با آن توجه کنید این است که سفارت آلمان در بیشتر موارد مدارک را به زبان فارسی دریافت می‌کند و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی و یا آلمانی ندارد.

راهنمای گرفتن وقت توریستی و تجاری سفارت آلمان
در مورد آموزش گرفتن وقت سفارت آلمان باید عرض کنیم که در حال حاضر سفارت آلمان وقت های توریستی و وقت های تجاری خود و یا به صورت کاملتر عرض کنیم خدمت شما برای سفرهای زیر 90 روز شما دیگر نیازی نیست در صف های بلند مدت 4 تا 8 ماهه سفارت آلمان قرار بگیرد چرا که سفارت آلمان این بخش را برون سپاری کرده است و شرکت ویزامتریک این بخش را بر عهده دارد و در حال حاضر وقت های سفارت آلمان به 30 روز کاهش یافته است.

شرکت ما در واقع رابط بین شما و سفارت می باشد وظایفی که این شرکت بر عهده دارد عبارتند از :

ارائه وقت های کوتاه مدت
ارائه لیست مدارک
دریافت مدارک از مسافر
تحویل مدارک به سفارت
در ادامه باید عرض شود خدمت شما که شرکت ویزا متریک هیچ دخل تصرفی در ویزا شدن یا ریجکت شدن شما به هیچ عنوان ندارد. به غیر از موارد بالا این شرکت خدمات دیگری همچون :

گرفتن عکس
پر کردن فرم های سفارت
ارسال پاسپورت به محل کار یا منزل
اطلاع رسانی
و . . .
و دهها مورد دیگر را بر عهده دارد که چنانچه شما در مدارک ناقصی داشته باشید بتوانند شما را راهنمایی کنند ناگفته نماند خدمات بالا شامل هزینه های می باشد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۵:۲۵ توسط:Safar موضوع: نظرات (0)

آموزش گرفتن وقت سفارت آلمان

برای سفر به کشور آلمان شما عزیران باید مطلع باشید که سفارت آلمان دارای وقت های متععدی می باشد و شما باید در انتخاب آنها کامل آگاه باشید که در روند پرونده شما و سفر شما مشکلی پیش نیاید و مجموعه سفریتو رسالت خود میداند که این موارد را شفاف به شما عزیزان ارائه دهد. وقت‌های سفارت آلمان در ایران انواع مختلفی دارد که باید ابتدا با آموزش گرفتن وقت سفارت آلمان آشنا شوید، که از جمله آنها عبارت‌اند از:

وقت دانشجویی سفارت آلمان
وقت کاری سفارت آلمان
وقت تجاری سفارت آلمان
وقت توریستی سفارت آلمان
وقت پیوست سفارت آلمان
وقت تأیید مدارک سفارت آلمان
و دیگر موارد

شما با توجه به نوع سفری که قصد دارید داشته باشید باید مدارک و شرایط مورد نظر سفارت در نوع سفر خود را کامل تهیه نمایید.

توجه کنید که سفارت آلمان بر خلاف دیگر سفارت‌ها بعد از دادن مدارک به راحتی نمی‌توانید مدارکی که از قلم افتاده است را به دست آنها برسانید پس بهتر است قبل از اقدام برای دریافت وقت سفارت حتماً مدارک و شرایط کامل سفارت آلمان را مطالعه نمایید.

نکته بسیار مهمی که باید در گرفتن وقت سفارت آلمان با آن توجه کنید این است که سفارت آلمان در بیشتر موارد مدارک را به زبان فارسی دریافت می‌کند و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی و یا آلمانی ندارد.

راهنمای گرفتن وقت توریستی و تجاری سفارت آلمان
در مورد آموزش گرفتن وقت سفارت آلمان باید عرض کنیم که در حال حاضر سفارت آلمان وقت های توریستی و وقت های تجاری خود و یا به صورت کاملتر عرض کنیم خدمت شما برای سفرهای زیر 90 روز شما دیگر نیازی نیست در صف های بلند مدت 4 تا 8 ماهه سفارت آلمان قرار بگیرد چرا که سفارت آلمان این بخش را برون سپاری کرده است و شرکت ویزامتریک این بخش را بر عهده دارد و در حال حاضر وقت های سفارت آلمان به 30 روز کاهش یافته است.

شرکت ما در واقع رابط بین شما و سفارت می باشد وظایفی که این شرکت بر عهده دارد عبارتند از :

ارائه وقت های کوتاه مدت
ارائه لیست مدارک
دریافت مدارک از مسافر
تحویل مدارک به سفارت
در ادامه باید عرض شود خدمت شما که شرکت ویزا متریک هیچ دخل تصرفی در ویزا شدن یا ریجکت شدن شما به هیچ عنوان ندارد. به غیر از موارد بالا این شرکت خدمات دیگری همچون :

گرفتن عکس
پر کردن فرم های سفارت
ارسال پاسپورت به محل کار یا منزل
اطلاع رسانی
و . . .
و دهها مورد دیگر را بر عهده دارد که چنانچه شما در مدارک ناقصی داشته باشید بتوانند شما را راهنمایی کنند ناگفته نماند خدمات بالا شامل هزینه های می باشد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۴:۵۲ توسط:Safar موضوع: نظرات (0)

آموزش گرفتن وقت سفارت ایتالیا

برای سفر به کشور ایتالیا شما باید ابتدا وقت سفارت و سپس ویزای ایتالیا را دریافت نمایید برای انجام این موارد با این مطلب همراه باشید تا بتوانیم راهنمای شما در امر گرفتن وقت سفارت ایتالیا باشیم.

ابتدا لازم است در مورد آموزش گرفتن وقت سفارت ایتالیا و وقت های سفارت ایتالیا توضیحی مختصر ارائه دهیم. وقت های سفارت ایتالیا انواع مختلفی دارد که از جمله آنها عبارتند از :

وقت توریستی سفارت ایتالیا
وقت تجاری سفارت ایتالیا
وقت تحصیلی سفارت ایتالیا
و دیگر موارد وقت سفارت ایتالیا می باشد. با توجه به موارد بالا هر یک شرایط و مدارک خاص خود را دارد.

گرفتن وقت توریستی سفارت ایتالیا
وقت سفارت ایتالیا در موارد توریستی شامل دو دسته است که عبارتند از :

دسته اول : وقت توریستی سفارت ایتالیا برای کسانی که دعوتنامه دارند.
کسانی که دارای دعوتنامه فامیلی از کشور ایتالیا هستند در این دسته قرار میگیرند و معمولا هم روند کاری راحتی در پیش رو خواهند داشت.

دعوتنامه فامیلی باید از کسانی صادر و ارسال شود که با شما ترجیحا نسبت خونی داشته باشند که معمولا این کار با توجه به ذکر نام و نام خانوادگی پدر و مادر در شناسنامه ها امکان پذیر می باشد. به عنوان مثال:

کسی که در ایتالیا زندگی میکند و مقیم ایتالیا است باید فامیلی ایشون با پدر یا مادر شما یکی باشد که همین امر سندی بر نسبت شما خواهد بود.

اگر شخص دعوت کننده با مهمان هیچ نسبتی نداشته باشد انوقت پلیس مهاجرت در ایتالیا این اجازه را دارد که سوالاتی در مورد ارتباط و آشنایی با مهمان و همچنین دلیل دعوت را از شخص دعوت کننده بپرسد.

دسته دوم : وقت توریستی سفارت ایتالیا برای کسانی که دعوتنامه ندارند.
کسانی که قصد سفر توریستی به ایتالیا را دارند و دعوتنامه ای ندارند باید از این گزینه استفاده کنند و برای استفاده از این گزینه باید مدارکی را به سفارت ایتالیا ارائه بدهند که سفارت مجاب به دادن ویزا به این افراد شود. که در ادامه لیست مدارک مورد نیاز عبارتند از :

سند منزل
شغل
بیمه
گردش حساب
تمکن مالی
و دهها مورد دیگر


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۲:۲۴ توسط:Safar موضوع: نظرات (0)

لیست مدارک سفارت فرانسه

لیست مدارک سفارت فرانسه

1)اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ‌های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس ۴.۵×۳.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه روشن، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد و 70 تا 80 درصد عکس، چهره فرد باشد (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (تاریخ صدور مدارک مالی مسافرین حداکثر 7 روز قبل از تاریخ تحویل به سفارت ) و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) گواهی تمکن برای سپرده‌­های بانکی به زبان انگلیسی و به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.

5) اصل سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و سه فیش آخر حقوقی از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمَت و میزان حقوق دریافتی، و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و سه فیش آخر حقوق

د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمَت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر از شرکت مربوطه به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات / آگهی تاسیس

ز) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمَت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به همراه سه فیش آخر حقوقی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مُهر سازمان

ح) دانش آموزان، دانشجویان: اصل نامه اشتغال به تحصیل

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار

* تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 12 سال ) جهت انگشت نگاری در سفارت فرانسه الزامی می‌­باشد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۱:۱۴ توسط:Safar موضوع: نظرات (0)

وقت تضمینی سفارت آفریقای جنوبی

منظور از وقت سفارت آفریقای جنوبی چیست؟
برای ورود به خاک کشور آفریقای جنوبی نیز نیاز به اخذ ویزای ان و به تبع تعیین وقت سفارت آفریقای جنوبی می باشد. در روز وقت سفارت آفریقای جنوبی مصاحبه و انگشت نگاری بعمل می آید. چنانچه قصد سفر به آفریقای جنوبی را دارید باید پس از گذرنامه اقدام به اخذ ویزای آفریقای جنوبی کنید. همانند کشورهای شینگن باید برای اخذ ویزای آفریقای جنوبی تعیین وقت سفارت آفریقای جنوبی انجام شود

زمانی که مدارک مورد نظر برای تحویل به کنسولگری آفریقای جنوبی  را تهیه و به سفارت ارائه کنید از طرف سفارت آفریقای جنوبی زمانی برای انجام مصاحبه به شما اعلام می شود. به این زمان اعلام شده به مسافر برای انجام امور مربوط به ویزا وقت سفارت آفریقا گفته می شود. مقصود از این مصاحبه شرح اهداف سفر توسط متقاضی و تحویل مدارک می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه ادامه این مطلب را مطالعه کنید.

 تعیین وقت تضمینی سفارت آفریقای جنوبی و مراحل اخذ ویزا (بخش اول)
برای رزرو وقت سفارت آفریقای جنوبی باید مراحلی طی شود که در زیر شرح داده شده است :

فرم مخصوص دریافت ویزا  را حتما با خودکار مشکی تکمیل کنید.
 دو عدد عکس رنگی با زمینه سفید که قدیمی نباشد.
 پاسپورتی با حداقل 3 ماه اعتبار  که دارای حداقل 2 صفحه خالی باشد که یکی از صفحات براب تائید مهر و دیگری برای مهر ورود و خروج.
یک کپی از گذرنامه خود به همراه ویزاهای پیشین که از آفریقای جنوبی می باشد.
    نامه ای معتبر برای اثبات عدم مخالفت کارفرما با حامی (لازم به ذکر است که اصل این نامه باید در مدارک موجود باشد نه کپی . این نامه را مهر کرده تحویل دهید. تاریخ صدور این نامه در ماه جاری بوده و بیش از یک ماه از تاریخ درخواست آن نگذشته باشد.)
تعیین وقت سفارت آفریقای جنوبی و مراحل اخذ ویزا (بخش دوم)
در ادامه مراحل دریافت روادید برای رسیدن به مرحله تعیین وقت سفارت آفریقای جنوبی به نکات زیر می توان اشاره کرد.

چنانچه در سفر به آفریقای جنوبی فرزند نابالغ همراه شماست باید فرم را والدین کودک پر کنند و پاسپورت های خود را ارئه دهند و کودک را همراه خود به سفر ببرند.

برای اشخاص متاهل که با فردی از آفریقای جنوبی ازدواج کرده است ارائه گواهی ازدواج ، کپس شناسنامه آفریقای جنوبی فرد و همچنین پاسپورت آفریقای جنوبی شخص . لازم به ذکر است که تمامی این مدارک را باید پلیس تایید کند.

پیش از سفر به آفریقای جنوبی مقصود و هدف شما باید مشخص باشد و ویزای مرتبط را دریافت کنید و مدارکی که گفته شد تهیه و به سفارت ارائه شود و وقت سفارت را رزرو نمایید .


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۲۰:۱۵ توسط:Safar موضوع: نظرات (0)

وقت تضمینی سفارت یونان

وقت سفارت یونان چیست؟
همچون دیگر کشورهای اروپایی برای سفر به یونان نیز نیاز به ویزای این کشور و به تبع آن رزرو وقت سفارت یونان دارید. دریافت وقت سفارت یونان نیازمند انجام مراحلی است که باید به طور دقیق و بدون کم و کاست انجام شود. مسلما بدون داشتن اطلاعات کافی نمی توانید در این امر موفق باشید و وقت سفارت یونان برای شما میسر نمی شود. باید دقت داشته باشید که مهمترین نکته تهیه مدارک مورد نیاز برای این کار می باشد، همه مدارک در روز مصاحبه به دقت بررسی خواهد شد پس در تهیه آن دقت کنید. بعد از تهیه مدارک باید نسبت به اخذ وقت سفارت یونان اقدام کنید. مدارک در روز مصاحبه باید به افسر سفارت تحویل شود.

روند گرفتن وقت سفارت یونان
امکان انجام تمامی مراحل تعیین وقت تضمینی سفارت یونان به صورت آنلاین برای متقاضیان فراهم شده است. باید به وبسایت کنسولگری یونان مراجعه کنید و یک اکانت معتبر برای خود بسیازید. به یاد داشته باشید که با نام و اطلاعات دارای اعتبار این اکانت را ایجاد کنید و از اسامی نامعتبر و اطلاعات نادرست به هیچ وجه استفاده نکنید.

بعد از ایجاد حساب کاربری کد رهگیری برای پیگیری کارها برای شما ارسال می شود که با استفاده از آن قادر خواهید بود به قسمت وقت سفارت یونان وارد شوید و فرم مربوطه را دانلود کنید. لازم به ذکر است این فرم به زبان فارسی می باشد و شما نیز می توانید به زبان فارسی ان را تکمیل کنید و بعد به همراه مدارک آن را ترجمه کنید.

پس از ورود به بخش وقت سفارت یونان چه چیزی برای شما به نماشی در می آید ؟ باید گفت که در ابتدای مسیر باید به دقت بررسی شود که آیا وقت آزاد وجود دارد یا خیر؟

چنانچه زمان آزاد وجود داشت باید فرم را تکمیل کنید و در بین تایم های آزاد به دنبال زمانی مناسب برای روز مصاحبه خود باشید و درخواست آن را بدهید. این انتخاب یه معنی قطعی بودن آن نیست ! تاریخ درخواستی شما ابتدا باید مورد تائید سفارت یونان قرار گیرد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۱۰:۱۹:۰۳ توسط:Safar موضوع: نظرات (0)